Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

  • 09.01.2016 kl.00:38

CANDLE - CRAZY LIPSTICK

BY MALENE BIRGER CANDLE
CRAZY LIPSTICK

Jeg er stor fan av duftlys, og her om dagen kom dette flotte duft-lyset fra Malene Birger i hus. Ikke bare ser lyset helt fantastisk ut men det dufter også sååå utrolig godt! Det er så utrolig koselig å sitte i sofakroken med brennende duftlys en sen vinterkveld. Du får disse lysene i flere dufter men jeg valgte Crazy Lipstick, men skal ikke se bort ifra at flere av duft-lysene til Malene Birger blir testet ut her i hus. Har du prøvd noen av disse, og hvilket er din favoritt? 

#blogg #tips #helg #vinter #lykke 

  • 03.12.2015 kl.13:14

THE PERFECT FAUX FUR


SO WARM AND SO COZY

God dag dere! Jeg titter raskt innom før jeg skal ta turen på jobb. I kveld er det nattåpent på senteret, så det blir en senvakt på meg i kveld! Men overskriften dere, jeg har funnet den perfekte jakken for sesongen. Jeg elsker den !! Jeg fikk den med meg fra jobben her om dagen og den er blitt brukt mye allerede. Gleder meg masse til å bruke den mye mer med i tiden fremover. Den kan bli din om du tar turen innom Bikbok, men vær rask, den blir fort utsolgt.. Faux fur er jo virkelig i vinden om dagen også, så er virkelig glad jeg har denne i skapet nå! Ønsker dere en strålende torsdag videre. Snart er det helg! 

#blogg #mote #hverdag #lykke 

  • 21.11.2015 kl.13:01

COFFEE IN BED

God lørdag! Åh, deilig å sove leeenge.. Startet dagen med en kopp kaffe på sengen, litt inspirasjon og duftlys. Etterfulgt av en deilig dusj - godt å ha god tid på lørdager altså. Senere idag skal jeg i bursdag til en av mine beste venninner som fyller 20 år. Så imellom tiden skal batteriene lades for kvelden. Ellers så har jeg en god nyhet, for med da vel å merke. Husker dere jeg nevnte at jeg skulle på jobb intervju osv? - Jeg fikk jobben! Jeg er så lykkelig, dette er virkelig drømme jobben for en jente som meg, å jeg klarer nesten ikke vente med å starte på mandag. Jeg har fått jobb hos BikBok, lykkelig jente her over altså! Har foresten fått et NYDELIG deksel fra Richmond & Finch, du kan få tak i det HER - perfekt julegave er det også! Elsker å ha flere mobildeksler å bytte på å bruke. Og dette gjør seg jo like fint på spisebordet som interiør som i hånden rundt på farten. Ha en strålende lørdag og helg videre, klem..

#blogg #hverdag #newin #lykke #helg

  • 16.11.2015 kl.13:52

5 ESSENTIALS

BRA FROM BIKBOK - IM IN LOVE

ANASTASIA CONTOUR KIT


ANASTASIA CONTOUR KIT // MAC SATIN LIP STICK - FAUX // PRO LONGWEAR CONCEALER 

Alle jenter har jo noen nødvendigheter, spesielt når det kommer til sminke. Mange av mine favoritt produkter har gått tomme, så da var det på tide å fylle opp sminkepungen litt. Samtidig skal jeg få teste ut Anastasia sitt CONTOUR KIT, som jeg gleder meg veldig til. Har hørt utrolig mye bra om det, så dere får høre mer om det når jeg har fått prøvd det ut en liten periode! Har du testet det? 

#blogg #sminke #newin #mote 

  • 21.10.2015 kl.13:45

LEATHER SKIRT


LEATHER SKIRT FROM H&M

Jeg virkelig elsker dette skjørtet fra h&m i skinn, også er det nydelige frynser på det som virkelig gjorde prikken over ièn! Jeg har lenge sett etter et liknende skjørt, så da jeg kom over dette på nettsidene til h&m måtte det bare klikkes hjem. Gleder meg til å få brukt dette med deilig strikk og strømpebukser, tror det kan bli litt av et antrekk. Skinn er jo virkelig inn om dagen, å det liker jeg. Skinn og strikk er jo en perfekt kombinasjon!

#mote #newin #blogg #lykke #hverdag 

Vis flere innlegg

hits