Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

  • 25.12.2015 kl.13:10

1 DAY OF CHRISTMASHei dere! Håper alle hadde en fantastisk feiring igår og koste dere mer enn masse. Håper også flere av dere ga en liten tanke til de som kanskje ikke har det så godt i disse juletider, det gjorde vertfall jeg. Selv hadde jeg en fantastisk feiring sammen med familie. Nå er finstasen tatt på igjen, og idag har jeg på meg en body og slengbukse fra Bikbok. Det er snart duket for det obligatoriske 1 juledag lunsjen sammen med familien. Eller hva skal man kalle det? Vi går vel egentlig å små spiser hele dagen, koser oss, snakker har leker osv. Håper alle sammen får en super dag, så snakkes vi! Klem

#blogg #jul #lykkelig #mote

  • 24.12.2015 kl.15:20

THE ED CHRISTMAS DRESS

THIS YEAR IM WEARING RED AT CHRISTMAS EVEEn liten sniktitt på årets julekjole. Den ble rød i år, det er lenge siden kan ikke huske sist jeg brukte rødt på julaften. Ble forelsket i denne kjolen å visste at dette skulle bli årets julekjole! Nå er sminken og håret  gjort kjolen skal straks tas på før det går til kirken som vi pleier gå i vært år på julaften. Elsker tradisjoner og jeg kjenner julestemningen er skikkelig på plass nå, endelig! Ønsker dere en strålende julekveld. 

  • 24.12.2015 kl.11:23

CHRISTMAS MORNINGGod jul dere! Åh, endelig er dagen her, dagen vi har ventet på og forbreredt oss på i lang tid nå. Morningen tilbringes i pysjen, foran tven. Akuratt slik det skal være, hihi! Våknet opp med julestrømpe på døren som ble dagens frokost. Og jeg har visst vært snill jente iår, for under treet lå det julegaver ifra nissen. Nå skal Tre nøtter til askepott nytes foran skjermen, før det er klart for sminke og stell. Ønsker dere alle en fantastisk julemorgen, varme klemmer fra meg til deg. God jul. 

#jul #julaften #blogg #kos 

  • 17.12.2015 kl.14:23

VI SKAL OGSÅ FEIRE JUL

Hei dere. Tenkte komme med et innlegg jeg har tenkt litt på i det siste. Jeg jobber selv i butikk, så legger også merke til disse tingene. Nå er vi i desember, ganske langt inn faktisk! Køene foran kassaapperatene blir lengre og lengre mot den store dagen 24 Desember. Kjære handlere før du mister tolmodigheten din så husk: De butikkansatte skal også feire jul. Det er desverre mange som er brå og truende i de butikkansattes arbeidsliv. Kunder skjeller faktisk ut butikkansatte på sin egen arbeidsplass.

Dette er ikke greit, hverfall ikke i en tid som dette. En tid hvor butikkansatte jobber mange timer ekstra hver dag fordi butikkene og senterene har lengre åpningstider. De butikkansatte er også mennesker, de skal også kjøpe julegaver og mat til den store dagen og alle helligdagene som kommer og ha overskudd til å være med familien når de kommer hjem fra arbeid. Og det siste kan være vanskelig, hvis man iløpetav dagen har blitt møtt av ubehaglige bemerkninger fra utolmodige kunder. Derfor- vær med å spre glede og den gode julestemningen. En frisk bemerkning i køen kan løfte stemningen og gi de ansatte et bedre arbeidsmiljø. Harde bemærkninger igjennom dagen når du prøver gjøre ditt aller beste er ikke alltid veldig gøy. Dessuten kommer du ikke noe raskere igjennom køen!

Ta det mer rolig når du er på juleshopping, smil, si takk og ønsk de butikkansatte en god jul!

  • 15.12.2015 kl.12:40

READING MAGAZINES

READING MAGAZINES AND DRINKING COFFEE
Det er faktisk ikke mye som slår morgninger med magasiner foran øynene imens man slurper i seg en kaffekopp for å få dagen skikkelig igang. Slik var vertfall min morgen, veldig deilig. Nå skal jeg snart gjøre meg klar for dagen, skal tusle litt i Oslos gater, spise middag ute og Kurt Nilsen sin julekonsert sammen med pappa. Gleder meg så utrolig, blir nok veldig koselig og får tatt igjen litt alene tid med pappa. Håper dagen deres også blir bra, klem.. 

#blogg #lykke #hverdag #lykke #jul

Vis flere innlegg

Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

Mitt navn er Henriette Honsrud og jeg er 20 år. Når du klikker innom bloggen min, vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Jeg skriver om alt mulig som faller meg inn. kontakt/spørsmål : henriett33@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design av

hits