Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

  • 30.09.2015 kl.21:04

3 x 13 - OM MEG

-3 ting jeg liker-

Tilbringe tid med venner

Kjærlighet

God & sunn mat

 

-3 ting jeg ikke liker-

Fordommer

Sykdom

Rot, rot & rot

 

-3 fakta om meg-

Jeg er som oftest veldig positiv

Jeg har danset & turnet i mange år

Kan være veldig rastløs-3 ønsker-

Reise jorden rundt

At alle kan tørre å være seg selv

Å oppnå noe med bloggen

 

-3 ting jeg burde-

Rydde i klesskapet 

Ta lappen 

Trene oftere

 

-3 ting jeg kan-

Lytte til andre

Er du jente så knuser jeg deg i bilspill

Lage mat-3 ting jeg ikke kan-

Holde meg konsentrert over lengre tid

Jeg kan ikke tegne

Spille fotball

 

-3 ting jeg ofte snakker om-

Skaffe meg hund

At jeg vil reise

Høytider

-3 ting jeg ønsker meg-

Interiør til mitt nye hjem

Lappen & bil

Vinne på flax lodd

 

-3 ting jeg blir rolig av-

En koselig film

Telys & inspirasjonskilder

Kjærestekos

 

-3 ting jeg blir stresset av-

Når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg

Når jeg oppdaterer bloggen for sent

Når bussen er forsinket

 

-3 ting jeg gjorde i helgen som var-

Spiste ost og kjeks med kjæresten min

Koste meg med venninen min Jeanette

Masse avslapning

 

  -3 ting jeg gjorde forrige uke-

Var hos legen

Så på masse serier

Hentet en haug med ny inspirasjonGod kveld hjerter♥ Det ble et sent innlegg idag, da jeg har prøvd å fokusere på å bli frisk og klar for jobb igjen imorgen. Formen er ikke helt på topp, men jeg føler ikke at jeg blir noe friskere av å ligge hjemme, så jeg prøver med jobbdag igjen imorgen, så får vi se hvordan det går. Men tilbake til innlegget, jeg kom over dette innlegget på bloggen til Janne Bodin og tenkte hvorfor ikke kjøre på med samme innlegg selv. Det er jo en suveren måte for dere lesere til å bli bedre kjent med meg, så feel free to do the same. Synes også det er gøy å lese slike innlegg, så hvis du velger gjøre det samme, kommenter det i kommentarfeltet så skal jeg lese ditt innlegg. 

Ønsker dere alle en super kveld videre og en god start på morgendagen, klem! 

  • 29.09.2015 kl.22:11

BANANA PANCAKES
God tirsdagskveld ♥ Hvordan har dagen deres vert? Til kveldsmat lagde jeg meg disse fantastiske, raske og sunne bananpannekakene. Og jeg måtte bare dele oppskriften med dere, jeg er frelst! Skal ikke se bort ifra at dette blir laget litt oftere fremover og en absolutt god erstatter for vanlige pannekaker. Jeg brukte fryste bær som topping, slik at når bærene smelter blir de nesten som syltetøy. Dette er for en person så hvis du ønsker å lage til en til så dobler du bare dosen. Håper du liker de like godt som meg om du tester ut disse. Nå er det snart kvelden på meg, sov godt! 

#mat #høst #sunn #livsstil #hverdag #oppskrift #lykke

  • 29.09.2015 kl.18:41

DU KAN BARE DRITE I Å DØMME MEG

Det spiller absolutt ingen rolle hvordan du velger å leve livet ditt, mennesker vil alltid komme til å dømme deg uansett. Om du velger å ikke gå på skole eller om du velger å utdanne deg og gå på skole i flere år fremover, om du velger å bare jobbe og kjøre ditt eget løp eller få barn når du er 17 - det vil alltid være noen som dømmer deg! 

Veldig mange ganger lurer jeg på hvorfor folk er så fulle av fordommer ovenfor andre mennesker. Det er helt greit at vi kan ha egne meninger og føle at vi ikke kommer overens og matcher alle vi møter, for sånn er det jo. Ingen kan like alle, det er vi sikkert alle enige om. Det jeg sikter til nå er alle de fordommer vi har som forårsaker at vi setter folk i båser. Vi dømmer folk ut ifra utseende, om man er tynn, tykk, håret, klærne, sminken, til og med sykdom. Jeg føler det er veldig mange som dømmer andre ut ifra det førsteinntrykket de får. Har du noen gang tenkt på at noen mennesker kan ha en dårlig dag og ikke får vist deg hvem man egentlig er bare vet et simpelt håndtrykk og noen få ord? Jeg tror også samfunnet vi lever i idag er for opptatt av å skape folk. Altså, det å gi oss oppskrifter på hvem vi burde være og hvordan vi skal velge vår livsstil. Jeg synes det hadde vert så utrolig trist om alle skulle vert helt like. vi trenger utstikkere, vi trenger de som tør å være seg selv og være litt annerledes enn mengden.

For meg har frykten for å bli dømt skapt store begrensninger store deler av mitt liv. Jeg har alltid vert så utrolig redd for å bli dømt, sett stygt på eller at noen skal baksnakke meg - det verste som kunne skje 16 år gamle Henriette: Rykter. Helt fra jeg var liten hvor folk gjorde narr av hva jeg kunne ha på meg eller hvordan jeg valgte å ha håret mitt, helt til jeg valgte å lage en blogg hvor jeg åpner meg og blottlegger meg fullt og helt på, har folk dømt meg. Men, jeg har selv også dømt andre uten å kjenne dem, noe jeg har sluttet med nå, for jeg oppdaget at jeg som regel tok feil av dem. Uansett hvor klarsynt jeg er, så er jeg også et menneske som kan begå feil. Og jeg tror jeg lett dømte andre fordi jeg var redd for at noen skulle komme å bli sterkere enn meg personlighetsmessig. Fordi jeg hadde slitt i så mange år med å finne meg selv ordentlig og få selvtillit. Derfor er jeg sikker på at jeg dømte dem fordi jeg var redd selvtlitten min skulle forsvinne. Men jeg har vokst opp - liker jeg å tro. Jeg vet at de som dømmer er usikre, negative og mislykkede mennesker som ikke har det bra med deg selv. Vi ser ikke ting som de er, vi ser ting gjennom slik vi selv er. Vi har ingen anelse om hvordan historien til andre mennesker rundt oss er eller hva de har vert i gjennom og opplevd. Vi har alle våre harde tak hver eneste dag, våre problemer og vi frykter nok alle sammen for noe. Hvorfor gjør vi det ikke bare lettere for oss, vi burde støtte hverandre mer. Det å dømme hjelper absolutt ingen.

Jeg har faktisk fått nok. Folk skal ikke få lov til å gå rundt og kalle meg ditt og datt, høre på usanne eller overdrevne rykter. Jeg har valgt min stil, og jeg liker den. Jeg har blitt så mye mer selvsikker den siste tiden - jeg jobber fremdeles med å finne meg selv 110%. Men jeg er lei av at folk hele tiden skal dømme. Folk skal ikke få dømme meg etter hva de liker.

Vær den du vil være! Ta meg i hånden å bli med på å ta de siste måndene av året med full selvsikkerhet. Ikke la noen fortelle deg hvem du skal være, det er det kun du selv som skal være. Stå opp for hvem du er og for hva du liker. Hvis noen ikke liker det?- dumt for den, de går glipp av en skinnende stjerne.

-HH 

#blogg #meninger #tanker #lykkelig 

 

 

  • 28.09.2015 kl.20:36

SICK

"Im sick and tired of being sick and tired"

God kveld mine flotte! Dagen idag har vert ganske så kjip, jeg startet dagen med å anstrenge meg selv til å gå på jobb selv med feber og vondt i kroppen, jeg merket raskt at det ikke var noen god ide. Jeg fikk meg en time hos legen og tok tonnevis med blodprøver, noe jeg ikke er så veldig begeistret for. Jeg venter fremdeles på resultatene fra prøvene, og håper jeg fort er frisk igjen! Da jeg kom hjem var det tid for litt pleie, så jeg tullet meg inn i et pledd, fant frem noe varmt å drikke og inspirasjonskilder. Så i skrivende stund sitter jeg fremdeles i sofaen innpakket i pleddet og skriver til dere. Hva pleier du å gjøre når du er syk? Trenger sårt tidsfordriv-tips, haha..

 

Hvordan har dagen deres vert?

  • 27.09.2015 kl.21:21

THE WINE RED PANTS


 I JUST LOVE THESE WIDE WINE RED PANTS

Tenkte jeg skulle dele dagens outfit med dere, før jeg gjør de siste gjøremålene mine før den kommende uken. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg har lagt min elsk på disse vide buksene, jeg synes det er så lekkert!! Buksen og genseren er fra Bikbok, jakken fra Only og vesken fra Malene Birger.

Hva syntes du om antrekket?

Vis flere innlegg

hits