Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

  • 05.01.2016 kl.16:53

THEESE DAYSHei dere! Nå begynner det å bli noen dager siden sist, beklager det.. Julen og fri dagene har bare virkelig blitt brukt til fornuft med familie og venner, så bloggen har desverre blitt lagt litt på hylla, da jeg følte det var mye tapt tid med venner og familie som måtte tas opp. Men gud å jeg har kost meg! Og tenkt at vi allerede er inne i 2016, 2015 har gått enormt fort. Det minner meg også på at jeg må publisere mitt faste innlegg med tingene jeg ønsker å få gjort i løpet av måneden. Idag har det vært jobbfri, og jeg har kommet meg hjem og sitter i sofaen klar for å endelig kunne lese meg igjennom den nyeste utgaven av Det NYE, det har jeg ventet på, men tiden har faktisk ikke strekt helt til. Ingenting er bedre enn litt alene tid i sofaen med masse ny inspirasjon? Hihi. Håper dere får en fin kveld, og beklager fraværet mitt! Klem. 

#blogg #hverdag #mote #inspirasjon 

2 kommentarer


Bergensergenser

05.01.2016 kl.18:30

Herlig med nytt blad (:

og godt å få tatt igjen kvalitetstid med venner og familie. Det er jo viktig <3

Veronica S

05.01.2016 kl.21:14

Elsker ny innputt fra slike blader.

Så bra at bloggen har vært litt på hyllen da, min også i julen egentlig. Man må ha oss litt pause innimellom. Kjekt å se deg tilbake igjen da!

Skriv en ny kommentar

Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

Mitt navn er Henriette Honsrud og jeg er 20 år. Når du klikker innom bloggen min, vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Jeg skriver om alt mulig som faller meg inn. kontakt/spørsmål : henriett33@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design av

hits