Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

  • 05.11.2015 kl.21:45

MY SKINCARE ROUTINE

God kveld! Jeg titter innom for å dele min hudpleie rutine med dere. Huden min er et lite prosjekt for seg selv, den skal vaskes, renses, hydreres og repareres. Jeg har som de aller fleste andre jenter en fast hudpleie rutine med mine faste produkter som gjennomfører akuratt denne jobben. Helt siden jeg kan huske har jeg brukt hudpleie serien fra Clinique. Jeg har som mange prøvd andre serier også men har alltid falt tilbake til Clinique sine produkter. 


Jeg synes det er veldig viktig å ta vare på huden sin, uavhengig av hvilken hudtype man har. Huden min har vel en god mix av av flere problemer. Heldigvis har jeg funnet redningen for meg, og det tok litt tid det også. Nå bruker jeg anti-blemish solutions, og huden min har blitt så mye bedre etter at jeg startet med den serien, og jeg tror det skal mye til før jeg bytter igjen! 


♥Cleansing foam mousse - Denne renser jeg huden med både morgen og kveld, jeg pleier som regel å dobbel rense. Først for å få bort sminke og bakterier også for å dyprense huden.

♥Clarifyring lotion - Denne bruker jeg etter jeg har renset og tørket huden min. Denne tar jeg alltid på en bommulspad og drar rundt i ansiktet. Da får jeg ofte også en del sminkerester på paden. De første gangene jeg brukte denne svei det ganske så mye men det ga meg bare følelsen av at den virkelig fungerte å gjorde jobben sin. 


♥Hydratant - Etter jeg har brukt Clarifyring lotion og den har fått trekt godt inn i huden, bruker jeg denne fuktighetskremen. Jeg liker den veldig godt og du får ikke fet eller glinsende hud av den. 

 


♥Gel creme - Før jeg påfører make-up bruker jeg gjerne denne fuktighetskremen i gel form. Da jeg ofte ønsker litt ekstra fuktighet før make-upen skal påføres, og kremen over ikke gir helt optimal fuktighet før make-up, vertfall ikke for min del.


♥Overnight mask - nå som vi går mot litt kaldere tider kan huden fort bli litt ekstra tørr og uttørket. Så 2-3 ganger i uken påfører jeg denne masken før jeg legger meg. Den gir huden min masse fuktighet. Så når jeg våkner dagen etter å ha påført denne har jeg silkemyk hud! 


Så med andre ord så anbefaler jeg dere denne serien, jeg er virkelig helt frelst! Etter dagens lille tips her på bloggen, skal jeg nå gå for å gjennomføre min faste hudpleierutine, innta en kopp med te før det er kvelden på meg. Ønsker dere alle en strålende kveld videre. 

#blogg #hverdag #hudpleie 

 

 

8 kommentarer


lisarorvik

05.11.2015 kl.21:48

Så bra og fine produkter :)

Sofie Caroline Nilsen

05.11.2015 kl.21:49

Virker utrolig bra :) kanskje jeg skal teste!

Henriette Honsrud

05.11.2015 kl.21:55

lisarorvik: Ja, jeg er helt forelsket! :D

Henriette Honsrud

05.11.2015 kl.21:56

Sofie Caroline Nilsen: Det annbefaler jeg på det sterkeste, virkelig! Det har gjort under på huden min :) Ønsker deg en fin kveld videre!

Nina

06.11.2015 kl.08:22

Cliniqe er bra da 😊

Mari Brennhovd

06.11.2015 kl.08:36

mange fine produkter her! tror jeg skal teste noen av de! :)

Henriette Celin

06.11.2015 kl.10:36

Har hørt en del bra om de produktene der ja! Men kommer jo ann på hvilken hudtype som passer dem og da (:

Henriette Honsrud

06.11.2015 kl.12:15

Henriette Celin: Ja det er sant! Men nå har Clinique serier for alle type hud, så hvis du hadde ønsket produktene hadde du helt sikkert fått hjelp til å finne den perfekte for din hud :) Ønsker deg en strålende fredag videre!

Skriv en ny kommentar

Henriette Honsrud

Henriette Honsrud

Mitt navn er Henriette Honsrud og jeg er 20 år. Når du klikker innom bloggen min, vil du få et innblikk i min hverdag og mine interesser. Jeg skriver om alt mulig som faller meg inn. kontakt/spørsmål : henriett33@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design av

hits